Момичетата от националния отбор по художествена гимнастика участваха в красива лайфстайл фотосесия. Официалният партньор на Българската федерация по художествена гимнастика Motorola създаде лимитиран тираж от първия по рода си луксозен годишен календар на американската марка у нас.

На страниците на всеки от месеците блестят представителките на националния отбор жени - индивидуално Невяна Владинова, Катрин Тасева, Петя Борисова, Боряна Калейн и Ерика Зафирова.

Ансамбълът, в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Теодора Александрова и Мадлен Радуканова заема почетното място на корицата. Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Анна Шивачева - резерви в ансамбъла - също са запечатани на страниците на луксозното издание.

Екипът, който стои зад проекта, е добре познат в българските хайлайф среди. Кадрите са заснети от фотографа Валентин Даневски заедно с Диляна Флорентин. Стилист е Хубен Хубенов, а гримът е поверен на Слав. Прическите на момичетата са дело на известния българския коафьор Георги Петков, докато изящната хореография е работа на Маргарита Будинова и Елица Павликенова.

“Нашият екип работи по реализирането на тази идея в последните няколко месеца, тъй като искахме резултатът да очарова публиката и феновете на художествената гимнастика. За нас беше важно да създадем нещо доста по-различно от стандартния годишен спортен календар и съдейки по реакциите в социалните мрежи, изглежда сме постигнали целта си. Благодаря на Илиана Раева и целия отбор по художествена гимнастика за перфектната организация и изпълнение, както и на всички момичета за огромното желание, с което видимо участваха в този проект. Първоначалният тираж вече е изчерпан и обмисляме варианти за разпространение, които да отговорят на изненадващо високия дори за нас интерес”, заяви представителят на компанията Владислав Иванов.

“Изключително съм щастлива да видя всички момичета в различна светлина - тази на истински звезди, каквито те вече наистина са. След отличията, които получихме на “Спортист на годината”, и всички успехи, които завоювахме през 2017 г., тези прекрасни млади дами заслужаваха да участват в нещо различно и много вдъхновяващо за тях - първата им професионална фотосесия извън залите и килимите. Огромни благодарности на нашия партньор Motorola за чудесната идея и най-вече за желанието, с което тя се превърна в реалност. Почитателите на художествената гимнастика не спират да ни пишат с желание да се сдобият с поне една бройка от календара”, каза Илиана Раева.