Божидар Искренов и съпругата му Кремена са разделени от края на миналата година. Двамата не живеят под един покрив от миналия декември. Искренов и бившата гимнастичка бяха семейство около три години.

Според близки до Искренов и Кремена връщане назад няма. Нещата между двамата не вървели месеци наред и така се е стигнало до развода, пише "България Днес". Решението за края на връзката им идва малко преди третата годишнина от сватбата им - 5 декември.

Искренов се е изнесъл от дома на Кремена в Стара Загора. Нещо повече, той вече не е в България. Гибона хванал самолета и заминал за Америка, където живя дълги години. В момента той е зад Океана и за изненада на мнозина живее при първата си съпруга Алина, с която дълги години бяха във война. Гибона се е настанил в дома й във Филомонт, Вирджиния.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Няма драма в отношенията ни", сподели пред "България Днес" бившата вече съпруга на футболиста Кремена. 

"Аз се отказах от борбата с алкохола преди половин година, той продължи да се бори с него при децата си и бившата си жена в Америка. Имаме прекрасни отношения и сме добри приятели. Ще ви помоля да не си измисляте несъществуващи факти около нас. Това е истината", добави Кремена.

Тя вече е премахнала фамилията на съпруга си и си е върнала старата. Вместо Искренова тя отново е станала Ангелова, както беше, преди да се омъжи за легендарния футболист. Собственичката на клуба по художествена гимнастика "Елит" е прекратила всички контакти с Гибона и близките му в социалните медии. Кремена бе в отлични отношения със сина му Георги, но от известно време двамата дори не са приятели във "Фейсбук". Именно Ангелова е създател и на страницата на Искренов в социалната мрежа. Беше и неин администратор. Страницата в момента е изоставена и в нея от месеци не е качвано нищо.

Че нещо между Искренов и съпругата му не е съвсем наред, се подразбра още по празниците в края на миналата година. Тогава Гиби посрещна Коледа в Америка с децата си и бившата си жена, вместо с Кремена и семейството й. Това учуди мнозина, но никой не очакваше, че ще доведе до окончателна раздяла.

Чаровната заралийка беше много влюбена в легендарния футболист и всички си мислеха, че Искренов най-накрая е намерил точната жена. Малко преди раздялата им той води битка, за да набави лекарство за любимата си. Тя страда от тежко заболяване и се нуждае от инжекция, която трябва да получава всеки месец. Гибона взема това лекарство от няколко години, докато изведнъж от аптеката му го отказват. Цената на инжекцията е около 1600-1700 лв. След като проблемът стана публично достояние, лекарството бе осигурено.

Искренов и Кремена вдигнаха приказна сватба в известен хотел в Старозагорските минерални бани на 5 декември 2015 година. Сред гостите им бяха редица звезди на спорта начело с Наско Сираков и Илиана Раева, Борислав Михайлов и Мария Петрова, Лъчезар Танев и Йордан Лечков със съпругите си, Емил Велев и жена му и др. Искренов и Кремена бяха заедно около 3 г. преди това. 

Гибона, Алина и децата им: