Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Папарак на БЛИЦ улови пикантни моменти от почивката на най-новата светска двойка - Благой Георгиев и Златка Райкова. Двамата избраха да прекарат почивните дни около 22 септември в култов 5-звезден хотел във Велинград.

На същото място се оказа и Тервел Пулев, който дори се настани на няколко шезлонга разстояние от бившия национал и силконката, видя репортер на медията ни.

Най-нашумялата любов в родния шоубизнес демонстрираше любовни ласки без да се притеснява от околните, а плеймейтката показа сочно дупе и гърди край басейна. За разлика от тях, боксьорът се бе отдал на семейните си задължения и релаксираше в компанията на своите съпруга и деца.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Странно впечатление направи фактът, че по-малкият от братя Пулеви бе доста изнервен и неспокоен и в рамките на своя престой не се усмихна нито веднъж.

По едно време Тервел бе уловен да се подпира на ограда, видимо замислен. Повод за размисъл бе и това, че боксьорът и Джизъса не си обмениха и дума. Макар да бяха на няколко метра разстояние, те дори не се поглеждаха.