Нов сексскандал е на път да разтърси българския футбол. Агенция БЛИЦ разполага с ексклузивни снимки на шокиращ чат между футболиста на Партизан Валери Божинов и красива студентка.

Пикантната кореспонденция между двамата е разпространена от близка приятелка на привлекателното момиче. От сензационния чат се вижда как българският национал кара студентката да отиде в Белград за една вечер, а той е готов да ѝ купи дори самолетен билет.

Футболистът е настоятелен в желанието си, тъй като обяснява на сексапилната девойка, че във вторник ( т.е. - днес) заминава на лагер в Кипър и ще стои там цели 16 дни.

Кореспонденцията с младото момиче започва с въпрос от Божинов: "Малко коте, секс има ли, казвай?", а минута по-късно добавя: "С мен не искаш, така ли, а с други го правиш."

Все пак чарът на Валери Божинов си казва своята дума и само 40 минути по-късно бившият играч на “Левски” склонява девойката да го посети в Белград. "Мале, толкова далеч заради мъж никога не съм ходила", пише студентката, а Божинов и отговаря: "Е, заради мен, аз не съм някой, моля те."

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ СЕНЗАЦИОННО РАЗКРИТИЕ КОЯ Е СТУДЕНТКАТА, С КОЯТО БОЖИНОВ СИ УРЕЖДА СЕКС, КАКТО И НЕЙНИ ЕРОТИЧНИ СНИМКИ!

Ето кореспонденцията между двамата.

1_1.jpg

2_1.jpg

3_1.jpg