Нестандартният коментатор на bTV Георги Попвасилев снощи получи поредното си вдъхновение от зрелището между Аякс и Байерн (Мюнхен) в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига, завършил с гръмкото 3:3. 

Попвасилев, който е известен с колоритните си коментари и бисерите, за пореден път изригна на няколко пъти.

"Тегли му една балтия и го стовари като стока без мито на митницата в "Калотина", "Ниско центрирана топка, но не толкова, колкото минималната работна заплата в България”, ”Виждате го там, как се е свил като котарак към фурна”, ”Последния сезон за двамата старци разбойници, Робен и Рибери...”, бяха част от бисерите на спортния журналист.

Впечатление направи и коментарът му, след като Кингсли Коман вкара красиво попадение в 90-ата минута, с което "баварците" взеха аванс в двубоя - 3:2. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Шут на Коман, 3:2, нов обрат. Байерн повежда в резултата. Какъв мач, какъв купон! Е т'ва е футболът, драги зрители, е т'ва е купонът!", изцепи се в своя неподражаем стил Попвасилев. 

В крайна сметка  това обаче не бе всичко в зрелищния сблъсък, тъй като в петата минута от добавеното време Никлас Зюле си вкара автогол след удар на Николас Талиафико и оформи крайния резултат 3:3.

ВИЖТЕ ИЗЦЕПКАТА НА ПОПВАСИЛЕВ - ТУК!