Броени дни преди боксовата галавечер с участието на Тервел Пулев, звездата влиза в Къщата на "ВИП Брадър", за да проведе първата професионална тренировка по бокс на съквартирантите.

Припомняме, че по-малкият от братята Пулеви има възможност да завоюва европейската титла в полутежка категория в професионалния бокс. От нея вече го дели само една победа, а тя може да бъде извоювана в "Арена Армеец" в София на 27 октомври.

На пътя на Тервел към върха на Стария континент застава коравия аржентинец с италиански паспорт Леонардо Брузесе. Двамата ще се боксират в 12-рундов мач, който може да донесе на Тервел второто най-значимо отличие в кариерата му, след бронзовия медал от олимпийските игри в Лондон 2012. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Тервел Пулев има 11 победи в 11 срещи на професионалния ринг, а 10 от тях до момента е спечелил с нокаут. Статистиката на противника му включва 19 успеха, 6 от които с нокаут, и 6 поражения.

Битката между Тервел и Леонардо Брузесе е част от боксовата гала, на която Кобрата ще кръстоса ръкавици с британеца в елиминационен двубой в тежка категория, победителят от който ще се превърне в официален претендент за световната титла в тежка категория, версия Международна боксова федерация (IBF). Пояс, който понастоящем принадлежи на Антъни Джошуа.

Освен тренировката с участието на Тервел Пулев, в предаването тази вечер ще видим и боксовите мачове. Те се провеждат под съдийството на Слави Хараламбов. Освен напрежението, създало се след боксовите изяви на Наско, Петко, Константин и Ричи, съквартирантите намират все повече и повече поводи за раздори.