Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев пререди огромна опашка за издаване на лични документи в София. От ранни зори в понеделник десетки граждани чакат в участъка за български документи за самоличност на Първо районно управление на СДВР на столичния булевард „Шипченски проход“ в „Слатина“.

Пената дойде в РПУ-то около 10 часа и бе изненадан от голямото стълпотворение в първия работен ден на седмицата, пише Lupa.bg. Облечен с бял панталон и червена риза на бели райета почетният президент на ЦСКА не остана незабелязан и някои дори го поздравиха радушно.

Без да се смути обаче треньор номер 1 на XX век си проправи път през тълпата и направо влезе в една от стаите, където се подават документи за издаване на лични карти и международни паспорти. Последваха неодобрителни коментари по адрес на Димитър Пенев, но без размяна на обидни реплики или ругатни.

Заклети фенове на ЦСКА сред чакащите на опашката обаче оправдаха любимеца си и обясниха на останалите, че почетният президент на червения клуб със сигурност има основателна причина да бърза и да пререди останалите граждани.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

Най-вероятно Димитър Пенев трябва да си поднови международния паспорт, за да може да лети за Украйна за реванша на ЦСКА със Зоря на 15 август, четвъртък. "Армейците" излизат от 20:00 часа на стадион "Славутич арена" в Запорожие.

Стратега приключи работата си в полицейското управление за по-малко от 15 минути и отново невъзмутимо си проправи път през хората, за да излезе. Проверка на Lupa.bg установи, че част от хората искат да си сменят личните карти заради скандала с изтичането на данни от данъчните, станал известен като „НАП-лийкс“, други пък традиционно си подменят международния паспорт заради изтекъл срок.

В тясното помещение на полицейското управление чакащите се задушават заради жегата и липсата на каквито и да било охлаждащи средства в коридора. Тези, които са принудени да изчакат реда си в двора търсят сенки, където да се скрият от жаркото слънце.