След като в новата ни рубрика „Любопитно за звездите” ви разказахме, че вратарят Петър Чех е част от тризнаци, днес ще прочетете една доста любопитно история.   

В нея една световноизвестна личност изпада в изключително конфузна ситуация. Става въпрос за Франц Бекенбауер.

Когато през 90-те години мобилните телефони вече са на мода, в края на века и в началото на ХХI можеш да си избираш номер. Така прави и Кайзер Франц. Футболният исполин, ставал световен шампион и като играч (1974), и като треньор (1990) си поръчва баровски 0176 66 66 66.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Спира се на шестицата, защото с нея играе в залеза на бляскавата си кариера в американския Ню Йорк Космос.

Само след няколко дни, след като се сдобива със златния номер, обаче Франц Бекенбауер се хваща за главата. Започват да му звънят не през ден, а всеки ден (и то по няколко пъти) различни хора с желанието да... се насладят на макс на сексуални истории. 

Людете били сигурни, че набират еротичен телефон с надеждата да се забавляват и да чуят как от другата страна мацки със секси гласчета пъшкат и охкат възбудено. "Ало, колко струва оралния секс и пълната програма?", питали възбудените мераклии.

Кайзера всеки път трябвало да обяснява, че номерът си е негов и линията нито е еротична, нито е собственост на някой публичен дом. Защото имало и такива германци, които си мислели, че набират публичен дом и директно започвали да се пазарят за цената на сексуалната услуга.

Накрая на Бекенбауер му писнало, хукнал към първия офис за мобилната компания и си сменил номера.

Припомняме, че на немски „шест” се произнася „зекс”, което звучи повече от сходно с думата „секс”.

„Беше и смешно, и ужасно, но крайна сметка всичко приключи”, с усмивка разказва легендарният германец, който при спечелването на световната титла като капитан на Бундестима през 1974 година играе с №5 на гърба.