Българско бебе се оказа на кадем за Челси за победата с 2:1 над Уест Хям в мач от първия кръг на Висшата лига. Снимката на Дарина Евтимова беше публикувана в официалната програма за лондонското дерби.

Бащата на Дарина е популярният Кирил Евтимов, който често присъства на мачове на „сините“ от „Стамфорд Бридж“. Той дори донесе късмет на Челси в мач от Шампионската лига срещу ПСЖ, когато пред погледа на бившия френски национал Лоран Блан развя фланелка на Емил Костадинов.

С малък текст до снимката на българското бебе е описано, че любимият играч на сладката Дарина е Гари Кейхил както и, че тя е страстна почитателка на "сините", точно като баща си Кирил. Фланелката с името на Кейхил, върху която е фотографирана малката сладурана, пък е подарък на Евтимов от английския национал след края на мача с парижани.

"Много съм щастлив! От 1000 бебета избраха моята принцеса", сподели щастливият Кирил Евтимов пред БЛИЦ СПОРТ.

Благодарение на шефа на официалния фенклуб на Челси за България Димитър Попов Евтимов се сдоби толкова бързо със скъпоценната програма от двубоя, в която неговата дъщеря доволно се усмихва. Снимката на родното бебе за първи път в официална програма на Челси и то в първия кръг на кампания 2016-2017 г. е голямо постижение и радост за българските привърженици на тима.