Фотографи в Сидни уловиха в кадър Никол Шерцингер в провокативен тоалет с изрязано деколте и безкрайна цепка. В момента сексапилната певица е съдия в шоуто „Австралия търси талант”. 

Никол Шерцингер изненадващо се появи в Сидни, Австралия. Бдителни фотографи веднага насочиха апаратите си към. Тя беше избрала провокативен тоалет с изрязано деколте и безкрайна цепка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Преди по-малко от седмица Никол призна, че отново е сама. Певицата се срещаше с тенис звездата Григор Димитров от края на 2015 г., но призна, че двамата с българина вече не са заедно и тя си търси нов мъж.

Признанието дойде именно по време на шоуто, в което журира. Тя явно флиртуваше с един от участниците и колежката й Луси Дурак я попита: „Явно си си харесала австралиец?”, на което певицата отговаря: „Тук има страхотен потенциал. Все пак съм сама”.

41-годишната певица се раздели с Григор за пръв път през 2017 г. след 2-годишна връзка, но по-късно двамата отново се събраха. Още в началото на тази година пък се появи информация, че отново не са заедно и са сложили край на романа си от далечно разстояние, макар потвърждението да дойде едва сега.