Бившето гадже на Кристиано Роналдо – Джасмин Ленард, се зарече да разкрие подробности за характера на звездата на Ювентус и го нарече „ш**бан психопат“. Тя разкри намерението си да се свърже с Катрин Майорга, която обвинява португалеца в изнасилване, за да й помогне.

Ленард излиза с Роналдо преди десет години, когато той е играч на Манчестър Юнайтед. Тя признава, че през последните 18 месеца редовно е общувала с петкратния носител на „Златната топка“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Никой няма представа какъв всъщност е той! Ако хората можеха да си представят само малка част от същността му, щяха да се ужасят. След дълъг размисъл реших да потърся Катрин Майорга и нейните адвокати, за да им помогна в обвиненията за изнасилване срещу Кристиано. Повече няма да седя отстрани и да го гледам как лъже. Ще направя всичко възможно, за да й помогна. Разполагам със съобщения и записи, които ще са безценни за Катрин и екипа й“, обясни Джасмин Ленард на профила си в „Туитър“.

„Имам стотици съобщения от него. Истории за сексуалните му завоевания, които са същите като историята на Майорга. Дълбоко в себе си той признава, че има сериозни ментални проблеми. Роналдо е грубиян, лъжец и ш**бан психопат. Никой нямаше да повярва на разкритията ми, ако нямах доказателства. Аз обаче имам, тъй като съм умно момиче. Мачът тепърва започва“, допълни участничката в британския „Биг Брадър“.