Топ красавицата от Кюстендил Цветелина Иванова чака наследник от бившия български футболист Георги Пеев, пише struma.com. Двамата се запознават през март миналата година и любовта им пламва на мига. Тогава Пеев е разведен със жена си, от която има дъщеря. Георги и Цвети се виждат за първи път в столично заведение, като спортиста прави първата крачка и заговаря хубавицата. От тогава тя твърди, че той е мъжът за нея - мил, грижовен и с чаровна усмивка. Цвети пък го омайва с перфектната си фигура и неустоимо излъчване.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Сега двамата са в очакване на дете, което ще скрепи още повече отношенията им, а таткото -футболист е на "седмото небе от щастие". Пеев започва кариерата си софийския Локомотив. Той прави официалния си дебют за отбора в мач срещу Литекс на 8 август 1998.

На 5 декември 1998 вкарва първия си гол в полупрофесионалния футбол срещу Спартак (Варна). Когато Пеев е на 21 години, той е открит от мениджърът на Динамо Киев – Валери Лобановски. Той е играл и за ФК Днипро. През 2007 се мести в Русия за да подпише с ФК Амкар Перм.