Световните футболни знаменитости начело с Димитър Бербатов и Луиш Фиго се стягат за трето полувреме, което ще започне около полунощ. След благотворителния мач, който е от 20 часа на "Васил Левски", "Бедрум Премиум Клуб" ще бъде домакин на звездното парти. 

След края на Мача на годината - All Stars 2017, цялото футболно съзвездие ще се пренесе в дискотеката в центъра на София. Бербо, Фиго и другите звезди ще се веселят и разпускат в All Stars Party, а за доброто им настроение ще се погрижат няколко диджеи, както и красиви танцьорки. 

Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Неманя Видич и демонстриращият музикални заложби в социалните мрежи Патрис Евра са само част от гостите. Българските величия Христо Стоичков и Красимир Балъков също ще участват в благотворителния мач. 

Роберто Карлос, Робер Пирес, Давид Трезеге, Кристиан Карембьо и превъплътилият се в диджей Гайска Мендиета. Те и още много световни знаменитости, предвождани от Бербо и Фиго, ще сътворят незабравимо звездно парти в Bedroom Premium Club - мястото за истинските звезди.