Фолк певицата Андреа сама пуснала слуха за евентуална раздяла с най-добрия ни професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев, твърди „Марица”.

Миналата седмица някои медии гръмнаха със скандалната новина, че връзката между Андреа и Кубрат Пулев е пред провал. Публикацията гласеше, че двамата са вече 11 години заедно, а така и не са предприели по-сериозни крачки като сватба и дете.

Тази ситуация въобще не се нравела на Кобрата, който скоро ще чукне 37 години и все още зад гърба си няма наследник. А причината била Андреа, която се притеснявала за телосложението и затова отлагала зачеването.

По случайност или не, тази новина гръмна буквално часове преди премиерата й на дуета със Сергио. Видеото и песента имаха своята световна премиера, а това е първият проект на певицата от година и повече насам.

Блондинката навремето проби със скандал, след което продължи в същата линия цялата си кариера. Около нея винаги ври и кипи от скандали, които в повечето случаи са инсценирани лично от нея.

Запознати с нрава й издават, че са убедени, че тази новина за раздялата е отново скалъпена от нея, за да може по-лесно да популяризира проекта и името си, което в последно време замря.