Една от звездите на Реал (Мадрид) Тони Кроос, коментира предстоящия финал в Шампионската лига срещу Ливърпул, който е в събота от 21:45 часа. Немският национал заяви, че срещу "белия балет" ще излязат 11 животни, които са готови за атака. Той добави, че очаква агресивен стил на игра от "червените".

"На финала ни очакват 11 животни, готови за атака. Ние може да работим по-добре с топката, но Ливърпул ще ни поставят под напрежение през всичките 90 минути и ще играят на 100 или повече процента. Когато с Байерн играехме срещу отбора на Клоп, винаги ни беше трудно. Борусия (Дортмунд) ни създаваше много проблеми. Очаквам да видим агресивен Ливърпул, който има много бърза нападателна линия, но ние можем да ги спрем. Все пак ще бъде трудно", каза Кроос.

"Такива са очакванията ми за събота. Отборите на Клоп са агресивни и пресират много - през всичките 90 минути. Те са мотивирани и очаквам равностоен мач с възможности обаче да бъде спечелен. Смятам, че няма фаворит в мача. За да играеш финал в Шампионска лига, не може да си слаб отбор. Ливърпул победи Манчестър Сити, а това бе един от основните фаворити", добави германският национал.