Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан заяви, че Неймар е голяма загуба за Барселона, но това няма да се отрази на стила на игра на кталунците. Двата тима ще се изправят един срещу друг днес от 23:00 часа в първия мач за Суперкупата на Испания.

"Барселона не е по-слаб отбор без бразилеца, точно обратното. Имаха няколко промени в състава, но Барселона си е Барселона. Всички знаем как играят те и това няма да се промени", каза Зидан.

"Неймар не може да бъде заменен, няма такъв като него. Но който и да дойде на неговото място, ще играе също толкова добре. Ако си мислим, че ще ни бъде по-лесно срещу Барса без Неймар, грешим. Суперкупата на Испания е много специален залог, особено щом играем срещу Барселона. Това е мач срещу най-добрия съперник", допълни той.

"Има мач на "Ноу Камп" и мач на "Бербанеу". Такъв е регламентът на Суперкупата на Испания. Харесват ми тези двубои. Ще видите дали ще има ротации. Всички сме добре, в перфектно физическо състояние, както и ментално. На всички им се играе и това е хубаво. После ще трябва да избирам. Роналдо е готов за игра. Беше на ваканция, поработи няколко дни с нас, но е трeнирал и е готов", завърши Зидан.