Защитникът на Борнемут Тайрън Мингс проговори за разговора си с мениджъра на Манчестър Юнайтед- Жозе Моуриньо, след като стъпи на главата на Златан Ибрахимович. Случаката се разигра през миналия сезон по време на мача между двата тима.

23-годишният Мингс се стовари с бутоните си върху главата на Златан Ибрахимович на „Олд Трафорд“. Преди това пък шведът го бе ударил с лакът. Бранителят отнесе 5 мача наказание, а Златан – 3 мача.

„До полувремето не мислех, че е станал някакъв сериозен инцидент. Не съм искал да настъпя Златан и всичко стана случайно. Затова не смятах, че е тема, по която трябва да се говори.

Разбрах, че нещата са по-сериозни, когато излизах за второто полувреме и Моуриньо дойде гневен при мен. „Мислиш се за голям умник? Сега ще получиш 8 мача наказание“, бяха думите му.

Аз просто го отминах. Но тогава при мен дойде съдията и ми каза: „Ще има разглеждане“. Попитах за какво разглеждане става дума, а той отвърна: „Отпечатъкът от бутоните ти по главата на Ибрахимович“.

Отвърнах, че няма нужда да ми казва това точно преди началото на второто полувреме. След мача се прибрах в съблекалнята, някой отвори телефона си и тогава разбрах колко сериозен отзвук е имал инцидента“, разказва Мингс пред „Гардиън“.