Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Най-бързо развиващият се български букмейкър WINBET отново изненада изключително приятно всички свои нови клиенти! Компанията неведнъж е доказвала, че знае как да се грижи за хората, които й се доверяват. 

След като през уикенда създадоха страхотни промоции по повод старта на Висшата лига, днес специално за Суперкупата на Европа от WINBET пуснаха впечатляващ Начален бонус за всички свои новорегистрирани клиенти! 

Всеки нов клиент, който направи единичен залог на сблъсъка между Реал (Мадрид) и Атлетико (Мадрид) в Талин има възможност да получи Начален Бонус без депозит със специални условия! Срещата за 43-ото издание на трофея ще се проведе на стадион „А Ле Кок“ в сряда от 22:00 часа. 

Winbet #SuperCup с най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

Ако успеете да предвидите крайния победител в дербито и вашият залог е печеливш, удоволствието от шоуто ще бъде пълно, но ако се окаже така, че залогът ви е губещ – не се ядосвайте! Веднага ще получите 50 % от неговата стойност под формата на специален Начален бонус без нужда от нов депозит в сайта!

Виж повече на: 
Коефициентите на двата отбора са изключително близки, така че е доста трудно да се предвиди кой е фаворит за отличието. Лятото в Реал Мадрид бе изпълнено с катаклизми и всички тръпнем в очакване да видим новия облик на „белите“. От кралския клуб се разделиха с един от най-успешните си треньори – Зинедин Зидан, както и с мегазвездата Кристиано Роналдо, който напусна в посока Ювентус.

В тима на „дюшекчиите“ изживяха едно сравнително спокойно лято, като най-голямата победа на Атлети определено бе задържането на голямата звезда на тима - световният шампион Антоан Гризман, който така и не премина в Барселона. Възпитаниците на Чоло Симеоне въобще не са за подценяване и имат отлични шансове да стартират сезона с трофей.

Шоуто е гарантирано, а с Winbet губещи залози няма!