Вратарят на втородивизионния германски Фортуна (Дюселдорф) Рафаел Волф спаси мощен удар от два метра с пениса си. Това стана по време на мача от Втора бундеслига срещу Арминия в Билефелд. Фортуна спечели с 2:0 срещата, което е четвърта поредна победа за лидера в класирането.

Успехът дойде с помощта на 29-годишния Волф, който се намеси самопожертвователно при непряк свободен удар на границата на вратарското си поле. При изпълнението той се хвърли напред и посрещна с мъжкото си достойнство удара на Кристофър Хемлайн от два метра. След това вратарят на Фортуна започна да се превива и дори изсипа част от бутилка с вода в гащите си, за да облекчи болката.

„Винаги говорим, че на терена трябва да имаме „топки“, но този път аз спасих благодарение на пениса си. Никога преди това не ми се беше случвало подобно нещо. Първоначално болката беше адска, но след като му сложих лед всичко беше наред. Като юноша ползвах протектор при мачове в зала, но след това се отказах. С такова нещо не можеш да тичаш нормално. Не е удобно да се носи“, разкри Волф.

ВИДЕО ОТ СПАСЯВАНЕТО НА ВОЛФ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ - ТУК