Нападателят на Байерн Хамес Родригес призна, че в клуба се надяват Кристиано Роналдо да няма ден в мачовете от полуфиналите на Шампионската лига. Германският колос се изправя срещу Реал в битка за място на финала на турнира. 

"Разбира се, че тези два мача са специални за мен, защото играх там три сезона, бях щастлив и имам много хубави спомени и приятели в Мадрид. Но по време на мачовете ще се опитам да подтискам чувствата си. Мисля само за моя отбор и за подготовката за мачовете", сподели бившият играч на Реал.

"Реал знае от какво се нуждаеш, за да се бориш всеки сезон за трофея в Шампионската лига, за да пишеш история. Но Байерн няма защо да се плаши, защото е доказвал в исторически план, че може да се справи с Реал.

Кристиано е машина за голове и постоянно го доказва. Статистиката показва, че той е винаги там, когато отборът се нуждае от него. Надявам се, че срещу нас няма да има ден и че ние ще можем да покажем силна отборна игра. Реал обаче не е само Кристиано, защото има силни играчи на всеки пост. Сигурно е, че няма да бъде лесно", каза още Хамес.