Испанските медии разкриха ужасяващи подробности за трагедията, при която загина футболната звезда Хосе Антонио Рейес. Петкратният шампион на Лига Европа почина при катастрофа днес.

В 11:40 часа испанско време колата, управлявана от 35-годишния бивш испански национал, излиза от шосето на път А376 между родния му град Утрера и Севиля и избухва в пламъци.

Пристигналите на мястото служители на полицията и пожарната безопасност са извадили две мъртви тела. Третият човек в автомобила е откаран в болница в тежко състояние (60% изгаряния) и след това е починал. Властите потвърдиха, че другите загинали са братовчеди на Рейес. Техните имена са Хонатан Рейес и Хуан Мануел Калдерон.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

УЕФА взе решение финалът на Шампионската лига между Тотнъм и Ливърпул тази вечер в Мадрид да започне с минута мълчание. Това се прави в чест на бившия футболист на Севиля, Арсенал, Реал (Мадрид), Бенфика, Атлетико (Мадрид) и Еспаньол.

Заради трагичния инцидент седем мача от Сегунда дивисион, които трябваше да се проведат утре, бяха отложени за 4 юни. Хосе Антонио Рейес през този сезон играеше за втородивизионния Естремадура, който по програма на 2 юни трябваше да гостува на Кадис.