Мениджърът на Уест Хям Славен Билич продължава с опитите си да привлече скъпи футболисти, въпреки че заради слабия старт на сезона оставането му в клуба е под въпрос.  

Сега в неговите планове е мексиканския нападател Раул Хименес от Бенфика (Лисабон). Любопитното е, че през 2015 година той отново бе искан от „чуковете”, но се провали на медицинските прегледи.

Според португалската преса цената на Хименес в момента е 45 милиона паунда. Толкова струва и португалският дефанзивен халф на Спортинг Уилям Карвальо, за когото Уест Хям също напира.

Клубът от източен Лондон счупи преди няколко месеца трансферния си рекорд, привличайки австрийският национал Марко Арнаутович от Стоук Сити срещу 24 милиона паунда. По всичко личи, че скоро май ще има нов рекорд.

Уест Хям започна новото първенство с две поредни загуби при визитите си на Манчестър Юнайтед (0:4) и Саутхемптън (2:3). Таз вечер „чуковете” гостуват на Челтнъм за Купата на Лигата, а в събота имат отново мач извън Лондон – със завърналия се в елита Нюкасъл.
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ТРАНСФЕРИТЕ В АНГЛИЯ -ТУК!

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА - ТУК!