Четири помлени коли, съборени пътни знаци и потрошени контейнери за боклук. Това е резултатът от катастрофа. Инцидентът, при който за щастие няма пострадали хора, се е случил в Прага в понеделник вечерта.

Кой е причинил мелето на пътя? Според полицейския протокол, това е бременната в четвъртия месец Дениса – съпругата на чешкия национал Михаел Кременчик, който играе за Виктория (Пилзен). Както е известно, Чехия е съперник на България в квалификациите за Евро 2020, а на 7 юни двата тима излизат един срещу друг в Прага.

Свидетели обаче твърдят, че зад волана на джипа „Рейндж Роувър“ е бил мъж. Не е сигурно, че това е бил Кременчик. Жената просто е поела вината, надявайки се на снизхождение заради бременността си.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Живеем в къщата пред мястото на катастрофата. С моята приятелка видяхме всичко и разказахме на полицията. Не ни харесва това, че се опитват да изкривят нещата и че колата е карана от жена. Шофьорът беше млад мъж, който избяга малко след инцидента“, обяви свидетел пред чешките медии.

„Има снимки, на които се вижда, че на мястото пристига кола и жената слиза от нея. Това става още преди дойдат полицаите и да станат свидетели на театър. Ние слязохме на улицата и разказахме какво сме видели. Наша съседка също е видяла случилото се и тя потвърждава нашите думи. Подвикнала е на шофьора защо не гледа къде кара, а той я погледнал и избягал, говорейки по телефона“, допълва очевидецът.