Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков защити голямата звезда Лионел Меси от атаките през това лято след отпадането на Аржентина от Мондиал 2018. Камата говори за аржентинското издание „Оле“, в което прогнозира тъмно бъдеще за „гаучосите“, ако националният им отбор остане без Меси.

„Първо всеки трябва да е наясно какъв тип футбол иска да изповядва – да зависиш само от Меси, или от 22 играчи. Аржентинският футбол се нуждае от структура. Не разбирам много проекта на новия президент. Какво иска да играе Аржентина? Това е големият въпрос“, коментира Камата.

„Ако утре Аржентина остане без Меси, отборът няма да спечели мач в продължение на поне три години”, доваби Христо Стоичков по повод новините за ново оттегляне на звездата на Барса от националния отбор..

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Информациите, че той определя всичко в националния отбор са лъжи, които се тиражират от доста време. Ако всичко е така и Меси вкарва приятели в състава, тогава и аз трябва да имам място там, защото съм му приятел. Чиста лъжа. Как може да измислят хората такива неща“.

„Много хора не знаят нито кой е Лео Меси, нито го познават. Виждат го, но не го познават. Аз го познавам и знам, че не би направил нещата, в които го обвинят. Това са чисти лъжи“, завърши Стоичков.