Легендарният футболист на България и Селтик Стилиян Петров даде съвети към ръководството на шотландския клуб. "Детелините" в момента са водени от Нийл Ленън, който обаче застана временно след напускането нa Брендън Роджърс.

Според Стенли е много важно от Селтик да са наясно в най-скоро време кой ще поеме тима, защото евротурнирите ще дойдат бързо. За поста на мениджър на Селтик се спрягат Дейвид Мойс, Рафа Бенитес, Славен Билич и дори Жозе Моуриньо. Говори се и за вариант за оставане на Нийл Ленън като постоянен мениджър. 

"В Селтик трябва да вземат бързо решение. Трябва да имат ясен план и да знаят какво предстои да направят. Ясно е, че няколко важни играчи ще си тръгнат. Много въпроси ще дойдат скоро, а евротурнирите ще дойдат скоро след като свърши сезона. Бързото решение ще даде успокоение на феновете и време на новия мениджър да започне да работи по отбора", започна Петров.

"Трудно е. Помня, когато Гордън Страхън дойде на мястото на Мартин О'Нийл. Първата година беше трудна. Той направи така, че да остана в клуба, а освен това доведе Накамура и Зуравски. И вторият сезон бяхме силни, защото вече бяхме сработени - имаше ясен план", допълни Стилиян.