Временният треньор на Реал (Мадрид) Сантиаго Солари записа три успеха без допуснат гол начело на тима в три различни надпревари за по-малко от десет дни. 42-годишният специалист е едва вторият треньор на клуба, който печели първите си три срещи без отборът да допусне попадение. Първият е друг аржентинец -  Луис Карнилия, постигнал това през 1957 година.

Солари дебютира с успех над Мелия с 4:0 в 1/16-финалите за Купата на краля. Няколко дни по-късно "кралете" взеха и първата си шампионатна победа от средата на септември насам, надвивайки Валядолид с 2:0 на "Сантяго Бернабеу". Във сряда вечер пък Солари направи и повторния си дебют в Шампионска лига, но като треньор (след като печели Купата с Реал през 2002 г. като футболист), с успех над Виктория (Пилзен) с 5:0.

Карнилия води Реал между 1957 и 1959 година. За два сезона той печели две европейски клубни титли и една шампионска в Испания, а в тима са легенди като Алфредо Ди Стефано, Ференц Пушкаш, Раймон Копа, Франсиско Хенто и Хосе Сантамария. 

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ 

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК