Феновете на Нюкасъл изпаднаха в ужас от разкритията на таблоида “Сън”. Докато техният любимец Кевин Кигън подаде оставката си и си тръгваше от "Сейнт Джеймсис Парк", собственикът на клуба Майк Ашли си спретна оргия и пръсна 125 хиляди евро в нощен Ню Йорк.
 

45-годишният милиардер и още трима мъже пресушили 175 бутилки шампанско "Кристал", всяка на стойност 450 евро. Ашли и шумните му авери обаче не пили кой знае колко от бутилките, а заливали самите себе си и всичко живо наоколо с пенливата течност. Сметката им в елитния бар "Розовия слон" включвала още 16 бутилки Дон Периньон и 29 PJ Fleur Rose.

Подгизналият навсякъде с шампанско Ашли бил заобиколен от няколко хубавици. Собственикът на заведението попитал боса: “Не трябва ли да сте в Нюкасъл, за да говорите с Кевин Кигън?”, а той отговорил: “Имаме проблеми, но скоро всичко ще се оправи.”
 

Разкритията пощуриха феновете на Нюкасъл, които и без друго са бесни на Ашли, заради който легендата Кевин Кигън напусна мениджърския пост със скандал преди няколко дни. Те заплашиха да бойкотират следващия мач на “свраките” в знак на протест срещу напускането на Кигън. В агитката са вдигнали мерника и на назначения наскоро спортен директор Денис Уайз, който е гласен от Ашли за треньорския пост./БЛИЦ