Тотален провал може да претърпи делото за изнасилване срещу футболната звезда Неймар от модела Нажила Триндаде, гърмят бразилските издания.

След като блондинката беше обвинена, че съди играча за сексуален тормоз, при положение, че призна, че сама е поискала да се видят и да правят секс, вторият й адвокат Хосе Едгард Буено напусна случая заради заплахи от бащата на Неймар и заради това, че искането срещу играча е било формулирано като "изнасилване", а не като "нападение".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Сега и третият й защитник Данило Гарсия де Андраде си тръгна, като обясни, че не е убеден в правотата на клиентката си и няма как да защитава нещо, което не смята за истина. Това се случва в момент, в които съдът изиска пълния запис от нощта на "изнасилването" (7 минути), определян като най-важното доказателство, но той мистериозно изчезна.

Самата Нажила твърди, че видеото е на розов лаптоп, който е бил откраднат от дома й, но хора на Неймар са платили на полицията, за да си мълчи.

Припомняме, че вторият адвокат на Триндаде - Ясмин Пасторе Абдала също напусна делото заради "променящи се версии" за нощта на изнасилването.