Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Харви Елиът се превърна в най-младия играч, който е участвал в професионален мач в Англия. Това се случи на мача на Милуол - Фулъм за Купата на Лигата  в Англия. Срещата завършис успех за елитния тим с 3:1.

В 81-ата минута на срещата бившият треньор на Левски Славиша Йоканович, който е начело на Фулъм, пусна в игра Елиът. Младежът влезе в историята с появата си на терена, тъй като е само на 15 години и 174 дни. Елиът подобри досегашния рекорд за най-млад футболист в професионалния футбол на Англия. Досега той се държеше от Ашли Чембърс от Лестър, който записа първи минути на 15 години и 203 дни през 2005 година.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Той определено е много талантлив и показа качества. Вярвам в това, че младите трябва да се тестват в мъжкото ниво. Харви боравеше добре с топката и показа добра скорост. Вярвам, че бъдещето пред него е ярко", каза Йоканович. 

"В четвъртък сутрин Елиът трябва да е на училище. Вторник сутрин имаше изпит и аз не исках да го натоварвам, затова не му казах нищо преди изпита. След теста в училище го попитах дали иска да види какво е в професионалния футбол. Той беше много уверен в себе си. Каза ми: "Искам да ви покажа, че съм добър играч. Искам!". "Добре, давам ти възможност да ми покажеш", отвърнах аз. Той може да израстне много", допълни сръбският мениджър на Фулъм.