Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Агентът на оттеглилия се от германския национален отбор Месут Йозил – Еркут Согут, отправи директни обвинения към трима бивши съотборници на клиента му в Бундестима. Халфът на Реал (Мадрид) Тони Кроос, вратарят на Байерн Мануел Нойер и нападателят на баварците Томас Мюлер били „наивни или заговорници" по думите на Согут.

Припомняме, че Йозил напусна скандално националния тим на Германия след световното първенство в Русия това лято заради "расизъм и неуважение". Плеймейкърът на Арсенал бе жестоко критикуван заради снимката му с турския президент Реджеп Ердоган.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Нойер директно обвини Месут в това, че не е носил националната фланелка с гордост, Мюлер пък мисля, че изобщо не е разбрал каква е ситуацията. Кроос трябва да обясни какво има предвид под "безсмислици" (б.р. за изказването на Йозил при оттеглянето му). Има само две обяснения на ситуацията: те са или твърде наивни, или заговорничат. Месут не е направил грешка. За него е чест да се срещне с президента на Турция", коментира Еркут Согут, отправяйки своите обвинения към тримата немски национали.