Футболистки от руския клуб СКА-УОР, който е част от ЦСКА (Москва), обвиниха треньора си в сексуален тормоз. Медиите в Русия гръмнаха с разкритието, а информацията веднага беше разпространена от редица издания. 

18-годишната Виктория и 19-годишната Анна от дублиращия отбор на ЦСКА се изповядаха, разказвайки за проблема, с който се сблъскали. Шефът в клуба Станислав Адилов и синът му - треньорът Михаил Адилов, в продължение на две години досаждали на футболистките. 

Адилов-младши си позволявал да им изпраща снимки на мъжкото си достойнство в социалната мрежа, показвайки за намеците си. Двамата открито сваляли Виктория и Анна. Младите момичета се чувствали изключително неловко и решили да разтръбят за случая.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Момичетата се оплакали от сексуалния тормоз, на който били подложени, пред ръководството на клуба, който е част от структурите на ЦСКА (Москва). Подали са и молба до Министерството на вътрешните работи на окръг Одинцово. 

Ръководството на СКА-УОР веднага е взело решение да уволни баща и син Адилови. Двамата работили в клуба от много години.