Миячи-алпинисти участват в миенето на прозорци във високи сгради, а техните приятели разказват за „най-странните неща“, които са виждали по време на работа. Анонимните разкази са публикувани от Reddit.

Съпругата на един от миячите разказва, че често момичета допирали гърдите, дупетата си или телефонните си номера до стъклото, което възлюбеният й миел. Въпросният мъж им показал халката си, но това не спирало някои от жените, а дори ги карало да са още по-настоятелни.

Любовница се изпусна: Рууни е трагедия в леглото!

Някои миячи се натъквали на апартаментите на известни личности. По-конкретно един от тях разказва, че една сутрин открил крикет легендата Брет Лий да прави йога. Друг мияч пък видял футболиста Уейн Рууни да прави секс, но не с жена си. БЛИЦ СПОРТ припомня, че през 2017 година Рууни беше спипан да шофира пиян с любовница, която след това заяви, че той е много зле в леглото.

В друга интересна история племенник на мияч разказва, че по време на работа чичо му видял как заснемат порно в един апартамент, а също станал свидетел на нещо, „което прилича на сцена на убийство“. Мъжът се оплакал на правоохранителните органи, но те му казали, че снимат филм в апартамента, а кръвта е фалшива.

В друг случай мияч случайно видял секс между двама мъже. Единият от тях му платил 500 долара за мълчание. "Най-лесните пари, които някога съм печелил," казва потребителят.

Превод: БЛИЦ