На изключително любопитен инцидент станаха свидетели зрителите на срещата от боливийското първенство между Спорт Бойс и Насионал Потоси.

Аржентинският треньор на гостите Едгардо Малвестити беше недоволен от представянето на бразилския нападател Тиаго дос Сантос и го замени в 32-ата минута.

При излизането си от терена 33-годишният бразилец налетя да се бие с наставника си, но беше удържан от останалите хора на скамейката на Насионал Потоси. Това обаче не остана без последствия за Дос Сантос. Той получи червен картон от съдията Карлос Гарсия и беше съпроводен до съблекалнята от полицай.

Дори и смяната на нападателя на помогна на отбора на Малвестити. Домакинът Спорт Бойс спечели с 4:0, а всичките голове паднаха в първите 30 минути на второто полувреме. Хорхе Рохас се разписа два пъти, а по едно попадение добавиха Хосе Капдевила и Йони Ангуло.

Двата отбора са съседи в класирането на Група „В“ на шампионата Апертура на боливийското първенство. След 12 изиграни мача Насионал Потоси е четвърти с 15 точки, а Спорт Бойс е на пета позиция с 13.