Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп описа като перфектно представянето на отбора си през близо 80 минути от полуфинала на Шампионската лига срещу Рома, но не е доволен от двата късни гола на „вълците“. Както е известно, английският тим спечели с 5:2 на „Анфилд“.

„Перфектно представяне за почти 80 минути. В защита направихме една грешка. За мен няма дузпа, но това е положението. Резултатът е 5:2. Щеше да сме по-щастливи при 5:0 или 5:1, но все пак и 5:2 е фантастичен резултат. Отиваме в Рим, за да опитаме да спечелим отново“, коментира 50-годишният Клоп.

„Пробивите ни бяха трудни за спиране от съперника и това това оказа влияние. Вкарахме пет гола, а можеше и още. Това е много хубаво, но в момента не се усещам много щастлив, тъй като ни вкараха две попадения. Сигурно в дните след мача ще усетя, че сме постигнали голям успех. Резултатът е много по-добър, отколкото се надявах преди началото на срещата“, допълни мениджърът на Ливърпул.

„Окслейд-Чембърлейн май получи тежка контузия. За нас това е лоша новина. В момента няма как да вземем повече футболисти и затова се налага до края на сезона да бъдем много изобретателни със състава“, призна германският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА