Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Голямата футболна звезда Кристиано Роналдо получи червен картон в първия си мач за Ювентус в Шампионската лига. Той беше отстранен в 29-ата минута при гостуването във Валенсия. Въпреки неговата липса „бианконерите“ спечелиха с 2:0 с човек по-малко.

Телевизия „Скай Спорт Италия“ се допита до специалисти по четене на устни, които да разтълкуват разговора между главния съдия Феликс Брих и неговия допълнителен асистент на аутлинията Марко Фриц.

Брих се допитва до помощника си, тъй като не е видял ситуацията при която Кристиано Роналдо събаря Джейсън Мурийо на земята, а след се опитва да оскубе защитника на Валенсия.

Според специалистите по четене на устни Фриц е видял именно опита за скубане. Затова Феликс Брих два пъти го пита дали и е сигурен и дали португалецът заслужава червен картон, а асистента два пъти дава положителен отговор.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Всички това може да се окаже решаващо за наказанието на Роналдо, тъй като Феликс Брих не може да напише в доклада си, че е видял нарушението, а само е бил информиран за него. В Шампионската лига няма ВАР и това означава, че петкратният носител на „Златната топка“ автоматично ще получи спиране на състезателни права за един мач без право на обжалване.

Може да стане и по-лошо. Инцидентът може да се разгледа и като преднамерена грубост в ситуация без топка. При това положение Кристиано Роналдо ще бъде наказан за три срещи.

В следващия си мач от Шампионската лига Ювентус приема швейцарския Йънг Бойс на 2 октомври. След това предстои гостуване на Манчестър Юнайтед на 23 октомври и домакинство на „червените дяволи“ на 7 ноември.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19