Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Битките в груповата фаза на Шампионската лига по спортните канали на А1 започват довечера с два горещи сблъсъка. От 19:55 часа по MAX Sport 1 феновете ще могат да проследят пряко класически сблъсък между представители на италианската Серия "А" и английската Висша лига – Интер срещу Тотнъм. По същото време, но по MAX Sport 2, един от големите фаворити за титлата – Барселона, ще посрещне шампиона на Холандия – ПСВ Айндховен. Двубоите Интер - Тотнъм и Барселона – ПСВ са от Група "B" на турнира.

Късните двубои за деня, които са с начален час 22:00, също ще зарадват феновете. Със сигурност най-очакваният сблъсък от първия ден на Шампионската лига ще е дербито от Група "C" между миналогодишния финалист в надпреварата Ливърпул и силния отбор на ПСЖ, воден от великолепното атакуващо трио Неймар, Мбапе, Кавани. Мачът ще можете да проследите пряко по MAX Sport 2. По същото време MAX Sport 1 ще излъчи сблъсъка от Група "А" между Монако и Атлетико (Мадрид).

Освен четирите големи дербита от първия кръг на Шампионската лига, които ще се излъчат пряко по MAX Sport 1 и MAX Sport 2, онлайн платформата на А1 ще направи феновете на футбола свидетели и на останалите 4 двубоя от груповата фаза. Мачовете Цървена Звезда – Наполи (Група "C"), Брюж – Борусия Дортмунд (Група "А"), Шалке – Порто (Група "D") и Галатасарай – Локомотив Москва (Група "D") ще се излъчват на онлайн платформата Live.a1.bg с начало 22:00 часа.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19