Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Испанският шампион и актуален лидер в Примера дивисион Барселона разби холандския първенец ПСВ Айндховен с 4:0 пред малко публика на „Камп Ноу“ на старта в група „B“ на Шампионската лига. Феновете на домакините освиркаха химна на турнира заради ранния час на срещата, което изглежда е и една от причините за големия брой празни седалки по трибуните. Лионел Меси (31, 77, 87) блесна с хеттрик и стана вторият футболист в историята след легендата на Реал (Мадрид) Раул с попадения в 14-и пореден сезон на най-престижната европейска клубна надпревара. Усман Дембеле (74) пък бе удвоил аванса на каталунците, които завършиха срещата в намален състав след втория жълт и червен картон на Самуел Юмтити в 79-ата минута. В другия мач от групата Интер обърна Тотнъм с 2:1 с гол в добавеното време.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

В първия четвърт час съперниците опитваха удари от далечна дистанция, но Гастон Перейро и Ствирън Бергвайн от гостите, както и Филипе Коутиньо от домакините не намериха целта.  Последваха пропуски на Сержи Роберто, за да се стигне до 31-ата минута, в която Меси реализира фамозен гол от фаул, отсъден за нарушение срещу Усман Дембеле. В заключителните минути на полувремето гостите се опитаха да изравнят, но Тер Щеген отрази опасен удар на Люк де Йонг и запази аванса на каталунците.

След пропуски на Коутиньо малко след почивката и Луис Суарес в 68-ата минута, когато топката „кацна“ на напречната греда и излезе в аут, се стигна до попадение на Усман Дембеле в 74-ата минута след индивидуален негов пробив и фалцов удар за 2:0. Три минути след това Меси направи резултата 3:0 след пас на Ракитич, а в 79-ата минута Юмтити по глупав начин си изкара втори жълт, съответно червен картон и домакините доиграха срещата в намален състав. Това не попречи на Меси в 87-ата минута да оформи своя хеттрик и крайния резултат след асистенция на Луис Суарес.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19