Бившият вече капитан на Интер Мауро Икарди и сексапилната му половинка Уанда Нара продължават да вбесяват босовете на „нерадзурите“. Аржентинският голмайстор е отказал нова покана от треньора Лучано Спалети да се яви на занимание с останалите си съотборници. Той изтъкнал като причина за отсъствие от тренировки контузия в коляното. Жена му пък ядоса шефовете на тима с поведението си в социалните мрежи.

Лекуващите травми футболисти провеждат рехабилитационна програма под ръководството на физиотерапевтите на отбора, но Икарди не се е явявал скоро на базата на отбора и се възстановява в домашна обстановка без медицинско наблюдение.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Очаква се в средата на тази седмица Икарди да се срещне със Спалети, а от Интер вече реагираха на поведението на нападателя и го оставиха извън рекламен постер. 26-годишният аржентинец изобщо не присъства на снимката за обявяването на спонсорския договор с AUX Group. На нея са Милан Шкриниар, Стефан де Фрай, Лаутаро Мартинес и новият капитан Самир Ханданович.

В конфликта между Интер и Икарди се намеси и неговата половинка Уанда Икарди, която е негов агент и стана последовател на Реал (Мадрид) в „Инстаграм”.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019