Началото на контролата между Сърбия и България закъсня с няколко минути. Причината бе церемонията, която бе организирана на стадион "Партизан" заради Саво Милошевич. За капитана на "плавите" днешната среща е бенефис. Той получи поздравления и се снима с много от ВИП гостите, които го уважиха в бенефиса му.

Срещу "трикольорите" Саво изигра последния си мач с националния екип. Преди двубоя с България той има изиграни рекордните 101 мача за "плавите", като е защитавал цветовете на Югославия и Сърбия и Черна гора, но никога досега не бе играл за Сърбия като самостоятелна държава.

Капитанът на Сърбия Саво Милошевич получи специална фланелка с номер 102, в чест на изиграните от него 102 мача с екипа на Сърбия.

Президентът на БФС Борислав Михайлов също бе на терена на стадион "Партизан", за да връчи на Милошевич специален плакет, както и икона на свети Иван Рилски.

Милошевич получи подаръци и от много други популярни личности, сред които чаровната тенисистката Ана Иванович. Родената в Белград красавица целуна по двете бузи Саво и му връчи букет цветя. На терена бяха децата на Саво Милошевич и жена му. Капитанът на домакините се снима за спомен с всички.

"Поздравявам всички от все сърце. Поклон пред верните фенове", каза развълнуваният Милошевич. /БЛИЦ