Стойчо Младенов и Димитър Димитров - Херо водят битка за футболист. От сигурни източници БЛИЦ научи, че национал на Грузия е сред приоритетите в зимната селекция и на двамата български треньори, работещи в Казахстан.

Както е известно, Херо преди няколко месеца се завърна начело на Иртиш (Павлодар) и успя да го спаси от изпадане от елита. Младенoв пък води Кайсар вече втори сезон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Българските треньори работят усилено по селекцията, стремейки се да подсилят отборите си. БЛИЦ научи, че както Херо, така и Младенов искат национал на Грузия, който е крило. Ръководствата на Кайсар и Иртиш вече са влезели в преговори с офанзивния футболист, който умува коя от офертите да приеме.
 
В същото време Херо и Стойчо Младенов привлякоха по един нов нападател в отборите си. С Иртиш подписа 25-годишният Тимуром Мулядинов, играл за последно в Кизил-Жар.

Кайсар пък си осигури 30-годишния Игор Зенкович, който идва от Атирау. Именно този отбор Стойчо Младенов води, преди да поеме Кайсар.

Към момента в отборите на Димитър Димитров и Младенов няма български футболисти, като е малко вероятно тази зима да привлекат свои сънародници.

Преди дни легендата на ЦСКА коментира ексклузивно пред БЛИЦ новината, появила се в медиите в Казахстан, че две от звездите на родния футбол - Тодор Неделев и Кирил Десподов, щели да подсилват Кайсар. "Честно казано, разсмяхте ме!", отсече Стойчо Младенов.