Рожденикът Христо Стоичков заяви, че понякога и „големите във футбола страдат”, визирайки Зинедин Зидан и кризата в Реал (Мадрид). Камата прие поздравления за 52-ия си рожден ден и даде интервю пред радио „Марка”, коментирайки въпроси за Неймар, Лионел Меси, Реал и любимия си Барселона.

„Големите във футбола понякога страдат. В Реал се нуждаят от време, за да изградят всичко отново. Никой не се съмнява в Зидан – той е голям треньор, но е нужно търпение. Никой не може да му отнеме успехите, които постигна”, коментира Камата кризата в Реал (Мадрид) и треньора Зинедин Зидан.

„Никога не съм виждал някой като Меси. Всеки ден ме изненадва с нещо. Аз го познавам от малък – много скромно, работливо момче, боец”, каза бившият нападател на „блаугранас” за аржентинския национал.

„Не виждам Неймар да играе в Реал (Мадрид). Каквото и да направи, желая му всичко най-хубаво, но мисля, че няма да спечели това, което взе с Барса”, сподели Камата във връзка с непрестанните слухове за Неймар и евентуален негов трансфер в Реал. Бразилският национал премина от Барса в ПСЖ миналото лято за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро.

„Винаги съм адмирирал Луис Суарес. Той премина през трудни моменти като санкцията след Мондиала в Бразилия, беше несправедливо. Той е от футболистите, на които най-много им пасва фланелката на Барса”, заяви легендата за уругваеца и добави за нашумелия с различни скандали Жерар Пике: „Бих му казал да продължи да демонстрира, че е каталунец, че е необикновен играч и, че е готов да умре за фланелката на Барселона и испанския национален отбор.