Звездата на Милан Роналдиньо участва в бразилското ТВ предаване “Мулти шоу”, в което разкри някои подробности около интимния си живот.

 

“Аз не съм човек, който попада в любовта толкова лесно. Но съм от тези, които заслужават да са толкова мили и романтични, например с непознат партньор в страстна нощ”, казва Рони.

 

“Цената на славата ли. Тя е наистина голяма. Повечето пъти излизам навън с приятели. Вярвайте ми не е лесно, когато се разхождам и навсякъде те гледат все едно съм извънземен”, допълва бразилецът.

 

На въпроса: “Ако след бурна вечер попаднеш в стая и пред теб се прави стриптийз”, Рони отговаря: “Ами не съм се замислял. “В никакъв случай секс преди мача”, откровеничи още Роналдиньо.

 

“Семейството ми страда, тъй като не може да вижда често синът ми Жоао, който е роден от връзката на Рони с балерина. “Той е най-важното нещо в живота ми и липсата му ме кара да страдам. Но аз знам, че майка му го пази и прави така, че да е далеч от светлините на прожекторите”, завършва изповедта си халфът./БЛИЦ