Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, коментира първата загуба на тима за сезон във Висшата лига. "Червените дяволи" отстъпиха с 1:2 като гост на Хъдърсфийлд.

„Не помня дори контрола, в която отношението ни към мача да е било толкова лошо и да сме играли толкова зле", започна Моуриньо.

„Можехме да отбележим втори гол и да стигнем до равенство, но то нямаше да е заслужено. Ако бях фен на Манчестър Юнайтед, щях да бъда доста разочарован. Бих приел загуба, защото съперникът ни е по-силен, но не мога да сторя същото заради липса на характер”, добави още Специалният.

„Ще анализирам мача и ще ги критикувам, ако има защо. Не би било честно да посочим с пръст Виктор (Линдельоф) заради грешката му. След като дори Андер Ерера е разбрал, че сме загубили заради липса на агресия и характер, значи всички го знаят и футболистите трябва да обяснят защо се е случило. Аз лично съм много озадачен”, това пък заяви на въпрос, на който бе попитан дали самият той е разочарован от футболистите си.

Следващата събота Манчестър Юнайтед приема Тотнъм в откриващия кръга двубой от Висшата лига, който е с начален час 14:30 часа.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА