ПСЖ проведе така дългоочакваната си пресконференция, която се състоя в Маями и бе насрочена малко преди тази на Барселона. Още преди мероприятието се появи информация, че на журналистите, отразяващи събитието, им е казано, че не е желателно да задават въпроси за бразилеца Неймар от Барселона.

Френският гранд и Барселона обявиха пресконференции почти по едно и също време и спекулациите, че бразилецът може да премине на „Парк де Пренс” се засилиха. Такава новина обаче не бе обявена, но все пак Единсон Кавани каза няколко думи за нападателя на каталунците.

„Неймар е голям футболист и всеки иска да играе с такива играчи. Тези дни се говори доста за трансфери, но за мен най-добрите играчи са тези, които са в моя тим. Ако в даден момент дойдат и други, са добре дошли”, сподели уругваецът по темата със спекулациите за евентуален трансфер на Неймар в ПСЖ.

“Има си време за всичко. Днес сме се събрали да говорим за отбора, за подготовката, предстоящия мач с Монако за Суперкупата на Франция в събота”, не пожела Емери да коментира темата за Неймар.

Пресконференцията на парижани протеча на английски и испански. Треньорът Унай Емери и Кавани коментираха преди всичко подготовката на тима за новия сезон и предстоящите срещи - контролата срещу Ювентус в Маями и мача за Суперкупата на Франция срещу Монако в мароканския град Танжер тази събота от 22:00 часа българско време.