Легендата на Тотнъм Глен Ходъл коментира по „BT Sport“ драматичната победа на „шпорите“ с 3:2 като гост на Аякс след обрат. Така лондончани за първи път в историята си се класираха за финала на Шампионската лига, където на 1 юни в Мадрид излизат срещу Ливърпул. В студиото на телевизията в Амстердам Ходъл и Рио Фърдинанд полудяха от кеф след победния гол на Лукас Моура в добавеното време на мача.

На 27 октомври 2018 година, навръх 61-ия си рожден ден, Ходъл получи инфаркт в студиото на телевизията. Според лекарите тогава е бил на границата на смъртта и е бил спасен благодарение единствено на късмета, че служител на „BT Sport“ е знаел да борави с дефибрилатор. Месец по-късно легендарният халф на Тотнъм и Англия беше изписан от болница, а след това се върна и към работата си на анализатор за телевизията.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Емоцията от радостта на Глен Ходъл и Рио Фърдинанд беше споделена в „Туитър“ от бившия защитник на Манчестър Юнайтед. На видеото се вижда как двамата скачат от столовете си и започват лудо да ръкомахат след третия гол на Лукас Моура във вратата на Аякс.

„Ако обичате футбола, ще разберете тази емоция! Уау!!!“, написа Фърдинанд към публикацията си.

„Обичам футбола! Напред, „шпори“, сподели самият Ходъл в социалната мрежа и допълни коментара си с ръкопляскания.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/19 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ