Полицията в Лас Вегас извади заповед за получаване на ДНК проба от футболната звезда Кристиано Роналдо във връзка с делото срещу него за изнасилване. Според информацията на „Уолстрийт Джърнъл“ властите искат да установят дали намерението образци с генетичен материал по роклята на Катрин Майорга ще съвпаднат с пробата на португалеца.

Заповедта на полицията на Лас Вегас вече е предаде на съдебните служби в Италия, тъй като Роналдо в момента е футболист на Ювентус.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Както е известно, 34-годишният модел Катрин Майорга заведе дело за изнасилване срещу Кристиано Роналдо. Престъпното деяние се е случило в Лас Вегас през 2009 година. Властите разполагат с информация за още три предполагаеми жертви на футболиста.

„Роналдо винаги е твърдял, че случилото се в Лас Вегас през 2009 година е било по взаимно съгласие. Ние не сме учудени, че има генетични материали и полицията е извадила тази стандартна заповед в рамките на своето разследване“, коментира адвокатът на футболната звезда Питър Кристиансен пред „Дейли Телеграф“.