Новият футболист на Реал (Мадрид) Лука Йович разказа неподозирани подробности от живота си. Сърбинът разкри пред местните медии, че определено не е глезена звезда, която мечтае за повече пари и по-голяма къща.

"Роден съм в село, където всички работят на полето. Всеки там иска да спести пари, за да изпрати децата си в колеж или по-голям град. Такова беше и моето семейство. Когато бях на 10 сестра ми се разболя от левкемия. Истински кошмар за цялото ни семейство.

Отидох да живея при дядо си и започнах в Цървена звезда. Там се научих, че нито една трудност не трябва да бъде оправдание. Имаше период, в който клубът нямаше пари за шампоан. Израстването в такава среда ти помага да бъдеш по-уверен и да знаеш, че нищо няма да те изплаши повече. Знаех, че трябва да успея заради семейството си.

След това отидох в Бенфика, но само момче на 18 години, на 3000 километра от дома, незнаещо езика... просто се чувствах самотен. Сещах се за дома и плаках.

За щастие всичко се промени в Айнтрахт. Там срещнах приятели, които никога няма да забравя. Получих допълнителна увереност, че всичко е възможно и не се съмнявам, че мога още", обяви Йович.