Бразилската звезда Неймар решил да зарадва френския шампион ПСЖ и да пътува с отбора за азиатското му турне преди началото на сезона, съобщава испанският вестник „Ас“, позовавайки се на свои източници. Според изданието нападателят дори ще запише игрови минути в контролата с Интер на 27 юли.

За парижани било от изключителна важност бразилецът да е част от тима за пътуването до Китай, а ако играе, клубът щял да спечели допълнителни пари по договор. В момента нападателят се възстановява от контузия и до дни трябва да поднови пълноценни тренировки.

Както е известно, Неймар иска да се завърне в Барселона и при положение, че каталунците не предложат задоволителна оферта до началото на месец август, той ще играе за Суперкупата на Франция срещу Реймс на 4 август.

Според последните слухове френският шампион дори не разгледал поредното предложение на каталунците - Филипе Коутиньо, Усман Дембеле и 40 милиона евро. ПСЖ купи Неймар за рекордните в историята на футбола 222 милиона евро през лятото на 2017 година и сега иска минимум 200 милиона евро за бразилеца.