Една от най-големите звезди на световния футбол Килиан Мбапе имал много важно условие, за да се съгласи на трансфер от ПСЖ в Реал (Мадрид). Той е най-желаният футболист от феновете на "белия балет" за ново попълнение. Световният шампион с Франция от миналото лято в Русия щял да премине на „Сантяго Бернабеу“, само ако „кралският“ клуб се съгласи да му плаща 15 милиона евро нетна годишна заплата, съобщава „Екип“ .

Според източник на авторитетния френски вестник обаче босовете на „белия балет“ смятат тази сума за прекалено висока. В момента най-високо платеният играч на испанския гранд е Гарет Бейл, който получава 14 милиона евро годишно, следван от Серхио Рамос с 11 милиона, а Карим Бензема и носителят на „Златната топка“ Лука Модрич взимат по 10 милиона на сезон.

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Общият доход на Килиан Мбапе за миналата година е бил 24,7 милиона евро. От началото на този сезон 20-годишният нападател има 35 мача във всички турнири за ПСЖ и е голмайстор на тима с 31 гола, а в същото време е подал за още 15 попадения.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19