Идването на Фабрицио Колочини в Нюкасъл това лято предизвика усмивки във феновете. Аржентинският централен защитник има сериозна репутация и със сигурност може да помогне при решаването на проблемите в отбора.
Но феновете не алодираха него при пристигането му, а странната му коса. Къдриците му са просто още един пример от шокиращи прически, които шестваха във Висшата лига. 
Вестник "Сън" направи класация на "10-те най-шокиращи прически", като се извинява, че в нея не са попаднали Дейвид Бекъм, Фреди Люнберг и Стивън Айрланд. Ето и как ги подрежда изданието:
10 - Бари Венисън - Животът бе различен в първите години на Висшата лига, бе повече футбол, отколкото стил. Халфът на Мидълзбро и Саутхямптън се перчеше със своята прическа - къса от страните и дълга отзад, но за съжаление тя го оставя чак на десета позиция.
9 - Иван Кампо - Когато пристигна от Реал (Мадрид) в по-малко бляскавия Болтън, всички очакваха да се раздели с къдриците си. Всичкото доверие обаче печелеше заради фризираното си каре. Нека бъдам честни - кой би посмял да спори с него?
8 - Дейвид Сиймън - Колкото по-дълга е косата му, толкова по-ловък става. Конската опашка на стража на Арсенал се развърза на световното през 2002 г. и се развя около него, докато отчаяно се опитваше да спаси удара на Роналдиньо от фаул, с който Англия отпадна.
7 - Тарибо Уест - Здравият защитник бе вече известен със страстта си да сменя прическите си, когато се присъедини към Дарби. Но нигериецът не разочарова Висшата лига и придължи да демонстрира уникалния си стил. За съжаление представянето му на терена не бе толкова впечатляващо, колкото неговата коса.
6 - Джибрил Сисе - Шапки доли пред Сисе - на него не му пука, какво мислят другите за него. Френският нападател приоменяше косата си всяка седмица, но изкуството не му помогна да спечели титулярно място в Ливърпул. Феновете на Съндърланд очакват изненади от него след скорошното му пристигане.
5 - Джо Коул - Шокиращата му подстрижка се появи и изчезна толкова бъро, колкото пробивите му по фланга. Докато бе в Уест Хям се появи за контрола с обръсната глава. Нищо лошо с изключение на дебелата един инч следа от ярко червена коса от челото до тила му.
4 - Дейвид Джеймс - Вратарят имаше невероятни постижения през годините, така че изборът не е лесен. Изрусяване и коса приличаща на царевица биха били достойни за класацията, но изборът е учудващият път, който си бе направил, и с който вероятно искаше да се върне към ранните години на футбола.
3 - Хавиер Маргас - Заслугите на чилиеца по време на престоя му в Уест Хям може и да са забравени, но косата му още е в кошмарите на феновете. За да спечели уважението им, бе боядисал косата си в клубнице цветове. Чудесна идея, но не и когато приличаш на Маргас.
2 - Абел Шавиер - Португалецът се гордееше с прическите си. В Ливърпул, Евертън и Мидълзбро не можеше да остане незабелязан, тък като с русата си коса приличаше на палячо. Но уважаваме защитника, който никога не се отказа от стила си.
1 - Джейсъм Лий - Защо прическата му е най-лоша? Може би не е. Но причината да е на първо място е, че тя е по-известна от самия него. "Той има ананас на главата си", казваха феновете. С него обикаляше заедно с Нотингам, като по този начин никъде не оставаше незабелязан.